Kamperen op de leukste vakantie-campings in Nederland
Ga naar de homepage van campingz.nl
Ga naar de homepage van campingz.nl E-zine voor uw vrije tijd Tip ons over leuke campings Bekijk de linkpartners van campingz.nl
 

Voorpagina  
Camping nieuws
 
activitiez.nl
barz.nl
bungalowz.nl
campingz.nl
cinemaz.nl
hotelz.nl
museumz.nl
parkz.nl
restaurantz.nl
theaterz.nl
 
 

Boerencampings

Beste boerencamping

Boerencamping van het jaar 2007


Beste BoerencampingTijdens de kampeer- en caravanbeurs in de Jaarbeurs te Utrecht is boerencamping Visser uit Zoutelande verkozen tot de beste boerencamping van 2007. De titel heeft boerencamping Visser te danken aan de vele gasten die de kwaliteit van deze camping als beste beoordeelde.

Boerencamping Visser bestaat reeds 30 jaar en is gevestigd in Zoutelande. Zoutelande is gelegen aan de Zeeuwse kust en hoort bij de gemeente Veere. Het gebied van Veere is overwegend agrarisch, daarnaast kan je heerlijk wandelen en fietsen in de bossen, duinen of op het strand. Op het nabij gelegen Veerse meer zijn diverse mogelijkheden voor watersport. Het Veerse Meer heeft diverse Jachthavens.

De camping is gelegen op 1500 meter van de kust en in daarom in het voorjaar en de zomer het ideale vertrekpunt voor een dagje strand. De kampeerplaatsen bij Visser zijn royaal, je hebt maar liefst plaatsen van 156 m2. Bij de kampeerplaats zijn gebruikelijke voorzieningen aanwezig als elektriciteit en een centrale antenne, maar ook draadloos internet. Daarnaast zijn op de camping faciliteiten aanwezig als een gescheiden sanitairruimte, een recreatieruimte, diverse speeltoestellen, fietsverhuur en een trapveld. Lees verder op de website van Boerencamping Visser voor meer informatie.


Publicatiedatum: 13-01-2008

Tags:
vakantie, Zeeland

Voorpagina Camping Inzpiratie

Tip:

Bungalows.nl
Via Bungalows.nl kan je kiezen uit maar liefst 550 campings, bungalowparken en duizenden aanbiedingen.  Een weekend in een bungalow boek je al vanaf  € 79,-.


Ontdek de aanbiedingen van Bungalows.nl.